SEK
Swedish
Sök

Välkommen till Monard Färgvalsguide

Här kan du välja att göra olika saker

FÄRGVAL & KONFIGURERING

Här kan du konfigurera din jacka / byxa och färga varje del efter din smak. Du kan göra det fritt och vi kräver inte att du beställer. Du kan spara upp till tre (3) olika val och använda det vid ett senare tillfälle om du vill göra en beställning senare.

Starta

MÅTTAGNING

Vi rekommenderar att du först skriver ut måttformuläret så att du kan mäta utan mobil eller dator. När du är klar ska du fylla i måttformuläret här. Detta har en inbyggd måttkontroll baserad på statistik från flera tusentals skyttar som vi måttat sedan 1994 i åldersintervallet 15 till 65 år. Denna statistik uppdaterar sig så att den följer trenderna hos människors (skyttars) kroppsmått under åren. Inga fler felmätningar och du kan känna dig säker på att mäta er själva om ingen återförsäljare finns i närheten för dig. När det interaktiva formuläret är ifyllt och det kontrollerat kan du spara det och behöver inte beställa vid denna tidpunkten. Kom ihåg att tagna mått endast är giltiga i två (2) månader. Om du vill beställa efter den tidsperioden, vänligen gör en snabb kontroll av dina mått för att säkerställa att inga ändringar har skett.

Starta

BESTÄLLNING

Du kan starta en beställning från början här eller så kan du samla in dina sparade färgval och mått och bara fylla i dina kontakt- / adressuppgifter för att slutföra beställningen.

Beställ