USD
Swedish
Sök

Modell AirRifle

Artikelnr: MO26001
1633 USD
Modell för Stående luftgevär!
Beskrivning

Modellen AirRifle är speciellt utformad för stående skytte. Designen tillsammans med dubbel superlining gör att stabiliteten förbättras avsevärt för dig som är ståendeskytt. Abhinav Bindra, Indien bevisade detta vid tävlingar i Colorado Spring, Usa 21-24 februari, 2003 när hade nådde maximala 600 poäng.

Jackan är anatomiskt skuren med förböjda armar för perfekt passform i stående skjutställning. AirRifle jackan är tillverkade av Superlining och har mjukt skinn runt om i nackpartiet och i armhålorna. Området runt knapparna är i skinn för att förenkla knäppning av jackan. Smidig Lycra™ insättningar i armvecken för bästa möjliga komfort. Kraftigt glid säkert vitt gummi för bästa möjliga grepp. Godkänd enligt ISSF regler.

Byxan har omvänd kardborreöppning framtill med en ställbar krok som fästanordning. Byxorna är tillverkade i Superlining för att uppnå bästa möjliga stabilitet i stående ställning. På baksidan av varje ben finns en dragkedja som är öppningsbar åt två håll för att underlätta på och avklädning. Nedersta fram kanten på båda byxbenen är skålade för att undvika kontakt med skytteskons översida. Godkänd enligt ISSF regler.

Specifikationer
Filer och media Size Guide
Dela
Kunder som köpte denna köpte också

Modell Super

Special canvas kallad Superlining!
Pris från
1808 USD