SEK
Swedish
Sök

Modell National

Artikelnr: MO41001
22440 SEK
Beskrivning

Jackan är tillverkad av Superlining och Skinn och har förböjda armar för perfekt passform i alla skjutställningar. Vidare har jackan mjukt skinn runt om i nackpartiet, i armvecken och i armhålorna för bästa möjliga komfort. Området runt knapparna är i skinn för att förenkla knäppning av jackan. Höger ärmen är tillverkade i skinn och superlining för ökad rörlighet. Kraftig dragkedja på framsidan av jackan. Egen konfiguration gällande; antal knappar, dragkedjans längd, typ av gummi, skinn-mocka områden med mera är möjlig.

Byxan är tillverkad i Superlining runt midjan och höfterna för att uppnå bästa möjliga stabilitet i alla knä och stående skjutställning. Benen är tillverkade i skinn och superlining för att ge ökad rörlighet där inte så mycket stabilitet är nödvändigt. På baksidan av varje ben finns en kraftig dragkedja som är öppningsbar åt två håll Byxan har en dragkedja framtill med en ställbar krok som fästanordning i midjan. På ena benet finns en stor rymlig skinnficka. Egen konfiguration gällande; dragkedjans längd, typ av gummi med mera är möjlig.

Kläderna måttbeställs genom att skriva ut måttbeställningsformuläret nedan. Välj sedan om du vill skicka in formuläret eller använd Färg och Orderguiden för att skicka in din beställning. För Svenska kunder skickas kläderna mot postförskott. Andra kunder betalar här på uppmaning av Monard.

Specifikationer
Filer och media Size Guide
Dela