SEK
Swedish
Sök

Modell Standard

Artikelnr: MO31001
14250 SEK
Beskrivning

Vår Standard modell är mycket eftertraktad framförallt bland yngre skyttar som fortfarande växer men vill ha något mer än de allra billigaste modellerna. En av fördelarna med modell Standard är att den kan måttbeställas med färgval trots det låga priset. Många skyttar har redan valt modell Standard precis som andra skyttar som vill ha ett prisvärt alternativ.

Jackan är tillverkad i dubbelcanvas, med mjukt skinn i armhålor, runt nackpartiet och i området runt knapparna,. Mocka på ena framsidan för utökat grepp i stående skjutställning. Justeringsrem vid axel och remfäste på ena ärmen. Kraftigt glidsäkert svart gummi för bästa möjliga grepp och skydd. Godkänd enligt ISSF regler.

Byxan har mjuk skinninsättning i ljumsken för bekvämare knästående skytte. Kardborre öppning i midjan för enkel justering av livvidden. Kraftiga dragkedjor på baksidan av varje ben.
Båda knäna har ett kraftigt glidsäkert svart gummi för bästa möjliga grepp och skydd. Godkänd enligt ISSF regler.

Kläderna måttbeställs genom att skriva ut måttbeställningsformuläret nedan. Välj sedan om du vill skicka in formuläret eller använd Färg och Orderguiden för att skicka in din beställning. För Svenska kunder skickas kläderna mot postförskott. Andra kunder betalar här på uppmaning av Monard.

Specifikationer
Filer och media Size Guide
Dela