USD
Swedish
Sök

Modell Super Extended

Artikelnr: MO24001
2719 USD
Dress som bibehåller styvheten för alltid!
Beskrivning

Jackan är tillverkad till stora delar av vårt nya material Proliner. De övriga delarna är av Superlining. Det nya materialet garanterar maximal godkänd styvhet, stöd och har betydligt längre hållbarhet än konkurrerande märken. Jackan är anatomiskt skuren med förböjda armar för perfekt passform i alla skjutställningar. Vidare har jackan mjukt skinn runt om i nackpartiet, för bästa möjliga komfort. Området runt knapparna är i skinn för att förenkla knäppning av jackan. Kraftigt glidsäkert Top-Grip gummi för bästa möjliga grepp. I priset ingår att du först får en testjacka som du kan göra dina egna individuella ändringar på innan du får den riktiga jackan. Godkänd enligt ISSF regler.

Byxan är tillverkad i Proliner och Superlining för att uppnå bästa möjliga stabilitet i alla ställningar. På baksidan av varje ben finns en kraftig dragkedja som är öppningsbar åt två håll för att bland annat underlätta på och avklädning. Byxan har kardborreöppning framtill med en ställbar krok som fästanordning i midjan. Vid ena benets ljumske finns en mjuk insättning för att garantera bästa möjliga komfort i knästående ställning.

Egen konfiguration gällande; antal knappar, rak eller sned knäppning typ av gummi, skinn-mocka områden med mera är möjlig. I priset ingår att du först får en testbyxa som du kan göra dina egna individuella ändringar på innan du får den riktiga byxan. Godkänd enligt ISSF regler.


Specifikationer
Filer och media Size Guide
Dela